COL.LABORACIONS

Tens colla i vols col.laborar amb CASTELLERS FETS A MIDA.

La importància i esforç que cada colla fica per enlairar el castell i representar els seus colors el més alt possible tot fent l'aleta, ens importa i volem que tothom us conegui.
Ens agradaria poder representar a totes les colles que TENIM A CASA.
CASTELLERS FETS A MIDA vol aprofitar la proposta artesanal de fer la colla que vulguin demanar i poder afegir el vostre escut o logo a les caixes que fem. Així nosaltres també podem fer una bona entrega final i fer alhora promoció de cada colla. També tindran un preu especial en la compra a partir de 10 caixes per poder vendre dintre de les "botigues" de cada colla.

Què farem amb aquesta petita imatge de la colla?

1-La posarem a cada comanda que ens demanin de la vostra colla. Realment a la caixa sortirà petita però serà suficient per que tothom pugui veure de quina colla estem parlant.

2- Farem un vincle al nostre Blog i un altre al Facebook on tothom que entri pugui anar directament a la vostre pàgina web.

Caixes de Mostra

T'interessa la promoció de la teva colla?
Com fer-ho?
Envia un mail a:  castellersfetsamida@gmail.com. 
Assumpte:  Cessió de drets de la nostra imatge/marca per promocionar.
Text afegir: La Colla Castellera ............ ........... volem i cedim el nostre escut per promocionar la nostra colla i poder utilitzar a les caixes, al blog i al facebook de CASTELLERS FETS A MIDA.
Responsable: Nom de la persona i càrrec a la colla.
Imatge:  3cm i adreça de la vostra web per poder fer el Vincle

Moltes gràcies per participar en aquest nou projecte.